Anu Ennoki koduklubi jõudis karikafinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandist sirgunud võrkpallur Anu Ennok mängib teist hooaega Šveitsis Pfeffingeni Sm’Aeschi klubis.
Viljandist sirgunud võrkpallur Anu Ennok mängib teist hooaega Šveitsis Pfeffingeni Sm’Aeschi klubis. Foto: Erakogu

Anu Ennoki koduklubi Pfeffingeni Sm'Aesch kindlustas eile koha Šveitsi karikafinaalis, kus minnakse vastamisi suurfavoriidi Zürichi Voleroga. Koduse meistrisarja põhiturniiril hoitakse esikohta.  

Poolfinaalis mängis Sm'Aesch 3:1 (19, 17, -21, 16) tulemusega üle Hotel Cristali, keda on tänavusel hooajal kahel korral (3:0 ja 3:1) võidetud ka koduses meistrisarjas. 1. aprill toimuvas finaalis on Pfeffingeni naiskonna vastaseks Šveitsi parim klubi Zürichi Volero, kes poolfinaalis oli 3:1 (-23, 18, 21, 18) resultaadiga parem Viteos NUC-ist, kirjutab Volley.

Koduses meistrisarjas esikohta hoidev Sm'Aesch on 20 mängust kogunud 54 punkti, edestades kaks mängu vähem pidanud Volerot ühe punktiga. Pfeffingeni naiskonna eilne karikavõistluste poolfinaalvastane Hotel Cristal on kolmandana saavutanud 38 ja Volero eilne vastane Viteos NUC neljandana 36 punkti. Kokku osaleb Šveitsi meistrivõistlustel 10 naiskonda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles