Tenniselegend palub võistluskeelust vabanevale Šarapovale teist võimalust

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boris Becker.
Boris Becker. Foto: TOBY MELVILLE/Scanpix

Endine tipptennisist Boris Becker avaldas lootust, et spordimaailm võtab võistluskeelust vabaneva venelanna Maria Šarapova lahkelt vastu.

Šarapova jäi meldooniumi tarvitamisega vahele eelmise aasta Austraalia lahtistel tennise meistrivõistlustel ning teenis selle eest 15 kuu pikkuse võistluskeelu. Tänavu aprillis on venelanna naasmas tenniseväljakule ning Becker loodab, et Šarapovale antakse uus võimalus.

«Usun teistesse võimalustesse. Ta sai oma karistuse, sest tegi midagi keelatut ning oli mõnda aega mängust väljas,» rääkis Becker. «Loodetavasti võetakse ta vastu nii lahkelt nagu ta väärib. Selline tagasitulek ei ole lihtne, aeg on edasi liikunud ja ega mäng pole temata seisma jäänud. See näitab tema otsusekindlust, et ta tahab ennast tõestada,» lisas kuuekordne Suure Slämmi turniiri võitja, kes nüüd töötab tennisetreenerina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles