Kristina Kuusk saavutas Barcelona MK-etapil seitsmenda koha

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Kuusk
Kristina Kuusk Foto: Toomas Huik

Barcelonas toimunud naiste epeevehklemise MK-etapil saavutas Kristina Kuusk 212 vehkleja konkurentsis kõrge seitsmenda koha.

Etapivõidu teenis rumeenlanna Ana Branza, kes finaalis oli torgetega 15:13 parem ukrainlannast Jana Šemjakinast, kirjutab Eesti Vehklemisliit.

Põhiturniiri avaringis alistas Kuusk 14:13 rootslanna Sanne Garsi, seejärel 13:12 valitseva juunioride Euroopa meistri itaallanna Rossella Fiamingo ning kaheksandikfinaalis kaasmaalase Irina Embrichi 15:10. Veerandfinaalis pidi Kuusk tunnistama Šemjakina 15:9 paremust.

Teel veerandfinaali Kuusele kaotanud Embrich alistas eelnevalt Tuneesia vehkleja Sarra Besbesi 15:9 ja hiinlanna Xiaojuan Luo 15:10.

16 parema hulka jõudis eestlannadest veel juunioride klassi kuuluv Erika Kirpu. Avaringis poolatari Malgorzata Stroka 15:7 alistanud Kirpu võitis seejärel tasavägises kohtumises sakslannat Monika Sozanskat kõige napimalt 13:12. Kaheksandikfinaalis kaotas Kirpu rumeenlanna Loredana Iordachioiule 11:15.

Embrich sai kokkuvõttes 12. ja Kirpu 15. koha. Põhiturniiri avaringis itaallanna Bianca Del Carretole 11:15 kaotanud Julia Zuikova oli 40., Julia Beljajeva 65. ja Nelli Paju 105.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles