Video: ka Lionel Messil on iidolid, kellest vaimustuda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Santiago Lange (paremal) koos Cecilia Carranza Saroliga tähistamas olümpiakulla võitmist.
Santiago Lange (paremal) koos Cecilia Carranza Saroliga tähistamas olümpiakulla võitmist. Foto: GREGORIO BORGIA/AP/SCANPIX

Jalgpallistaar Lionel Messi peab enamasti olema olukorras, kus ka teised sportlased tahavad temaga koos fotol poseerida või saada temalt autogrammi. Aga selgub, et ka Messil on olemas oma iidolid, kellele ta vaatab alt üles. Seejuures ei pruugi tegemist olla isegi jalgpalluriga.

Viimati kohtus Messi 55-aastase Argentina purjetaja Santiago Langega. Kuutel olümpiamängudel käinud Lange on selle ajaga võitnud kaks pronksmedalit (2004. aastal Ateenas ja 2008. aastal Pekingis võistlusklassis Tornado) ning läinud suvel Rios sai ta Nacra 17 klassis kaela ka kuldse autasu.

Seejuures on Lange tõeliseks inspiratsiooniallikaks paljudele – Rio olümpiamängude eel võitles mees vähiga ning suutis ka haiguse edukalt seljatada. Kõige selle juures valiti Langes 2016. aasta maailma parimaks purjetajaks.

Suure FC Barcelona fännina õnnestus tal nüüd kohtuda ka Messiga. Seejuures tundub videot vaadates, et kohtumise ajal oli õnnelikum osapool jalgpallistaar Messi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles