Esireket Murray sai Indian Wellsis ootamatu kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasek Pospisil (vasakul) saatis Andy Murray reketeid pakkima.
Vasek Pospisil (vasakul) saatis Andy Murray reketeid pakkima. Foto: Mark J. Terrill/AP/Scanpix

Maailma esireketile Andy Murrayle lõppes mainekas Indian Wellsi tenniseturniir juba teises ringis, sest šotlane kaotas läbi kvalifikatsiooni põhiturniirile pääsenud Vasek Pospisilile 4:6, 6:7 (5).

Avaringis vaba olnud Murray loovutas maailma edetabelis 129. kohal asuvale Pospisilile neli korda oma servi ning jäi hätta kanadalase servi- ja võrgumänguga. Kolm aastat tagasi maailma edetabelis 25. kohal olnud Pospišil võitis avasetis 2:4 koatusseisu jäänuna järjest kuus geimi ja ehkki Murray suutis viia teise seti kiiresse lõppmängu, jäi kanadalane ka seal peale.

Murray on Indian Wellsis küll 2009. aastal finaali jõudnud, ent ka mullu kaotas ta seal juba kolmandas ringis. Samuti langes konkurentsist seitsmenda asetusega prantslane Jo-Wilfried Tsonga, kes jäi 6:7 (4), 6:3, 4:6 alla itaallasele Fabio Fogninile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles