Taaramäe kahvatust hooaja algusest: paanikaks põhjust ei ole

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe-
Rein Taaramäe- Foto: SCANPIX

Eesti rattaproff Rein Taaramäe võttis Facebooki fännilehel oma hooaja alguse kokku, sõnades, et on vaatamata kahvatule hooaja algusele on ta rahulik.

«Elu esimene Tirreno-Adriatico tuli raskelt, aga pole viga. Viimasel kahel päeval tundus, et taastumine kiireneb ja enesetunnegi läks ka justkui paremaks. Kahjuks oli siis juba tuur tehtud ja huvitavaid etappe enam polnud, aga võib-olla see oligi hea, sest ei pidanud end veel lõpu eel tühjaks pigistama,» lausus Taaramäe 64. kohaga lõppenud Tirreno-Adriatico velotuuri kohta.

«Igatahes pärast nädalast sõitu väga küpse enesetunne ei olegi. Esmaspäeval hakkab juba järgmine velotuur ehk Kataloonia velotuur, mis vältab samuti seitse päeva. Uurisin profiile ja mõne minutiga sai selgeks, et tuleb väga raske velotuur. Ma suuri lootusi endale ei pane, kuid enesekindluse tõstmiseks oleks vaja kogeda mingi päev normaalset enesetunnet. Siis võib rahulikult Giro poole edasi kütta.»

Vaatamata kahvatule hooaja algusele olen siiski suhteliselt rahulik, sest olen harjunud, et aeg-ajalt kimbutavad probleemid ja ka enesetunne põrutab üles ja alla. Seega paanikaks põhjust pole,» oli Taaramäe positiivne. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles