Liverpooli meedia Klavani esitusest: aeglane, kuid arukas

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal) võitlemas Manchester City ründaja Raheem Sterlinguga.
Ragnar Klavan (paremal) võitlemas Manchester City ründaja Raheem Sterlinguga. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan teenis Liverpooli meedialt taas head hinded, kui eestlase koduklubi mängis eile võõrsil Manchester Cityga 1:1 viiki. Seejuures heideti talle enim ette piisava kiiruse puudumist, kuid tõsteti esile kaitsemängija kogemusi.

Liverpool Echo hinne Klavanile: 6

«Sai esimesel poolajal hästi hakkama Sergio Agüeroga (Manchester City ründaja – toim), kuigi teisel poolajal ei suutnud teda takistada viigiväravat löömast.»

Mängu parimaks valiti 9 punktiga Emre Can.

This is Anfieldi hinne Klavanile: 7

«31-aastase Klavani esituses oli tunda värinat, eriti kui ta tegutses palliga. Jäi Manchester City rünnaku vastu aeglaseks, kuigi tema kogemused ja arukas mängustiil paistsid mitmel puhul samuti välja. Oleks võinud paremini tegutseda Agüero viigivärava olukorras, ehkki De Bruyne (City poolkaitsja Kevin De Bruyne – toim) väravasööt oli täiuslik.»

Mängu parimaks valiti 9 punktiga Emre Can.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp rääkis BBC-le antud intervjuus, et jäi tulemusega rahule. «Meie mängijad tegutsesid hästi. Punkti saamist City vastu võib pidada õnnestumiseks. Meil oli võimalus 50. ja 65. mänguminuti vahel kohtumine ära otsustada, kuid kahjuks me ei teinud seda. Kui keegi oleks mulle enne mängu öelnud, et saan City vastu punkti, siis oleksin selle vastu võtnud,» sõnas Klopp.

Manchester City peatreener Pep Guardiola pidas aga eilset päeva üheks parimaks oma karjääri jooksul. «Palju õnne Liverpoolile ja Manchester Cityle. Täna (eile – toim) oli minu karjääris päev, mille üle võin uhkust tunda. Ma pole teeninud pikalt treenerina leiba ning võin öelda, et see oli üks tähtsamaid päevi minu elus,» rääkis Guardiola.

Premier League’i esikuuik:

  1. Chelsea 69 punkti (28 mängust)
  2. Tottenham Hotspur 59 (28)
  3. Manchester City 57 (28)
  4. Liverpool 56 (29)
  5. Manchester United 52 (27)
  6. Arsenal 50 (27)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles