Neuner loobub tervislikel põhjustel jälitussõidust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magdalena Neuner
Magdalena Neuner Foto: SCANPIX

Laskesuusataja Magdalena Neuner täna Holmenkollenis hooaja viimasel MK-etapil naiste 10 km jälitussõidus starti ei tule.

«Ta ei tundnud ennast väga hästi ja otsustas tervise säästmiseks mitte startida,» vahendab dpa Saksamaa koondise peatreeneri Uwe Müssiggangi sõnu.

Neljapäeval sprindi võitnud ja täna liidrina rajale minema pidanud Neuner ei suuda seetõttu ilmselt ka MK-sarja üldesikoha pärast heidelda. Vahepeal tundusid tema võimalused üsna väikesed, ent neljapäevase esikohaga vähendas ta vahe liidri Kaisa Mäkäräineniga vaid 22 punktile, tänasega see aga ilmselt suureneb. Veel pole teada, kas Neuner saab kaasa teha hooaja viimases sõidus, homme kavas olevas 12,5 km ühisstardiga sõidus.

Täna kell 15 algavas jälitussõidus on stardis ka kaks eestlannat, Kadri Lehtla kannab stardinumbrit 30 ja Eveli Saue numbrit 39.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles