Video: Toronto pööras rusikavõitluse enda kasuks ja alistas Chicago

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Lopez (vasakul) ja Serge Ibaka rusikahoope vahetamas.
Robin Lopez (vasakul) ja Serge Ibaka rusikahoope vahetamas. Foto: FRANK GUNN/AP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA pidasid läinud ööl pingelise kohtumise Toronto Raptors ja Chicago Bulls. Tuliseks kiskunud matši võitis koduväljakul lisaaja järel 122:120 Toronto.

Kohtumise kolmandal veerandajal sai väljakul näha tõsist rusikavõitlust, kui omavahel läksid karvudpidi kokku Bullsi keskmängija Robin Lopez ning Raporsi pikakasvuline mängumees Serge Ibaka. Rusikahoopide jagamise järel eemaldati mõlemad mehed mängust.

Madina algamise hetkel juhtis Bulls võõrsil toimunud matši 88:72. Hiljem eduseisu aga enam hoida ei suudetud ning Toronto võttis lisaajal magusa võidu.

Võitjate ridades säras DeMar DeRozan, kelle arvele jäi 42 punkti. Joseph Curry lisas 19 ning mänust eemaldatud Ibaka 16 silma. Chicagole tõid Jimmy Bitles 37 ning Rajon Rondo 24 punkti.

Järjekordse võidu kirjutas tabelisse ka liiga liider Golden State Warriors, kes alistas võõrsil 112:87 Dallas Mavericksi.

Tulemused:

Los Angeles Lakers – Los Angeles Clippers 109:133

Portland – Milwaukee 90:93

Minnesota – San Antonio 93:100

Dallas – Golden State 87:112

New Orleans – Phoenix 112:97

Brooklyn – Detroit 98:96

Toronto – Chicago 122:120 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles