Edasipääsulootuse kaotanud Žalgiris alistas võõrsil Maccabi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunase Žalgirise peatreener Šarunas Jasikevicius.
Kaunase Žalgirise peatreener Šarunas Jasikevicius. Foto: Alexander Shcherbak/TASS/Scanpix

Korvpalli Euroliigas alistas Kaunase Žalgiris võõrsil 93:77 Tel Avivi Maccabi, kuid Istanbuli Anadolu Efesi võit Fenerbahce üle tähendas, et kaheksa parema sekka Leedu tippklubil tänavu asja ei ole.

13 võitu ja 15 kaotust kogunud Žalgiris võib küll veel jõuda sarnaselt Belgradi Crvena Zvezdaga 15 võiduni, kuid parem korvide vahe omavahelistes mängudes annab eelise Serbia klubile. Nii on Crvena Zvezda ainus konkurent Darüssafaka Dogus, kes võõrustab homme Galatasarayd ja peab kindlasti võitma.

Žalgirise parim oli Maccabi vastu 20 punkti visanud Edgaras Ulanovas, Kevin Pangos lisas 15 ja Antanas Kavaliauskas 14 punkti. Kümne võidu kõrvale 18. kaotuse saanud Maccabi poolel viskas Victor Rudd parimana 16 punkti.

Tabelilõpu meeskondade mitte midagi otsustanud duellis alistas Bambergi Brose Baskets 84:76 Milano Emporio Armani. Võidule laoti vundament esimese veerandajaga, mis võideti koguni 29:14. Fabien Causeur tõi Bambegile 17 punkti ja võttis kaheksa lauapalli, Itaalia klubi parim korvikütt oli 20 punktiga Ricky Hickman. Miroslav Raduljica lisas 19 punkti ja võttis üheksa lauapalli.

Ateena Panathinaikos sai Vitoria Saski Baskoniast jagu samuti tänu suurepärasele avaveerandile, mis kuulus kreeklastele seisuga 24:6. Lõpuks võideti 72:63, Chris Singleton tõi Panathinaikosele 18 punkti ja võttis kaheksa lauapalli. Baskonia poolel viskas Adam Hanga 13, Johannes Voigtmann 12 ja Chase Budinger 11 punkti. Panathinaikosel on nüüd 17 võitu ja 11 kaotust, Baskonial 16 võitu ja 12 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles