Infostrada ennustus jätab Sildaru Pyeongchangis olümpiamedalita

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru
Kelly Sildaru Foto: Tairo Lutter

Spordistatistikaagentuur Infostrada märtsikuu ennustuse kohaselt jääb Eesti 2018. aasta Pyeongchangi taliolümpialt medalita.

Eesti suurim medalilootus järgmise aasta olümpialt on freestyle-susuataja Kelly Sildaru, kes proovib olümpiale pääseda nii pargi- kui rennisõidus.

Pargisõidus ennustab Infostrada kuldmedalit prantslannale Tess Ledeux'le, hõbeda võidab rootslanna Emma Dahlström ning pronksi britt Isabel Atkin.

Rennisõidus võidab Infostrada 23. märtsi ennustuse kohaselt kuldmedali jaapanlanna Ayana Onozuka, hõbeda prantslanna Marie Martinod ning pronksi ameeriklanna Maddie Bowman.

Infostrada ennustus põhineb mudeli järgi, kus võetakse arvesse tulemusi eelnevatelt olümpiatelt, maailmameistrivõistlustelt ning MK-etappidelt (või teistelt samaväärsetelt võistlustelt). Infostrada vaatevälja pole Sildarut tõstnud ka suurepärased tulemused X-mängudelt ja Dew Tourilt.

MK-etappidel hakkab 15-aastane eestlanna osalema tulevasest hooajast. Esimene MK-etapp, kus Sildaru osaleb, toimub augustis Uus-Meremaal. Võimalik, et pärast seda on ka Infostrada ennustused eestlaste jaoks rohkem meeltmööda.

Üldises medalitabelis on märtsikuu põhjal esimene Saksamaa (14 – 12 – 8), teine on Norra (12 – 11 – 11) ning kolmas USA (10 – 11 – 10). Olümpiani jääb tänasest 314 päeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles