Jürgen Klopp: järgmisel hooajal on see meeskond teistsugune

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp ja Ragnar Klavan.
Jürgen Klopp ja Ragnar Klavan. Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp tõstab käe püsti ning tunnistab tänavuseks hooajaks ettevalmistumisel tehtud vigu. Ta oli suvisel üleminekuturul liialt tagasihoidlik ning ei osanud näha ette situatsiooni, kus hooaja otsustavatel hetkedel on vigastusega palliplatsilt eemal kuus mängijat – neist kolm on sel hooajal kandnud põhiraskust.

Praegu on Liverpooli laatsaretis Sadio Mane (põlv), Adam Lallana (tagareis), Jordan Henderson (jalavigastus), Daniel Sturridge (viirus), Adam Bogdan (põlv) ning Danny Ings (põlv). Nimekirja kolm esimest meest on selgelt põhikoosseisu mängijad. Sealjuures tuli täna uudis, et Mane hooaeg võibki lõppenud olla.

Kuigi Klopp ütles, et rohkem mängijaid ei pruugi tähendada vähem vigastusi, tõdes ta, et on tänavusest hooajast kõvasti õppinud. «Muidugi toome suvel uusi mängijaid. See meeskond muutub mõnel positsioonil ning loomulikult toome esindusmeeskonda ka noori mängijaid,» ütles Klopp.

Eriti teravalt jääb Liverpooli painama jaanuar ja veebruar. «Phili (Philippe Coutinho – toim) oli vigastatud, Sadio oli ära, Ingsi polnud pikka aega, Sturridge polnud mänguvalmis,» meenutas Klopp musta aasta algust.

«Sellistel hetkedel tundsin, et peaks noortele võimaluse andma. Järgmisel aastal on meil rohkem võimalusi,» lubas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles