Postimees Itaalias: Kelly Sildaru trenn MMi eel jäi üsna napiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: Phil Ellsworth / ESPN Images

Itaalias Chiesa in Valmalencos peetaval freestyle-suusatamise MMil läks tänane esialgne ajakava lõpuks täiesti pea peale. Kui tüdrukute pargisõidu trenn pidi algama kell 12.00, siis rajale lubati nad lõpuks 4 tundi hiljem. Kuna peagi taheti aga hakata mäge sulgema, siis harjutada saidki tüdrukud seekord umbes pool tundi.

«Sain kõik ära tehtud, mida tahtsin. Kaks korda sain oma võistlussõidu ka läbi proovida,» tunnistas Kelly, et kokkuvõttes võis ka napi harjutuskorraga rahule jääda. «Alati on tore rohkem treenida, kuid minule seekord sellest piisas.»

4 tundi edasi lükatud harjutuskorrast eestlanna suurt numbrit ei teinud: «Sõitsime selle aja jooksul Henry ja teiste sõpradega lihtsalt mäe peal ringi ja ajasime juttu. Tore on teinekord ka niisama puude vahel sõita.»

Tüdrukute trenn lükati edasi, kuna täna sooviti ära pidada poiste pargisõidu kvalifikatsioon, mis esialgu oli plaanitud homsele. Seega on poistele homme kavas ainult finaal. Tüdrukud peavad homme esmalt läbima kvalifikatsiooni, kust 8 paremat pääsevad finaali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles