Eesti alistas Euroopa juunioride võistkondlikel meistrivõistlustel Norra

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati-Kreet Marran ja Marcus.
Kati-Kreet Marran ja Marcus. Foto: Erakogu

Juunioride Euroopa Meistrivõistlustel Prantsusmaal võitis Eesti koondis võistkonna võistlusel Norra noori 4:1. 

Segapaarismängus võitsid Kati-Kreet Marran ja Marcus Lõo Norra paari Marie Christensen – Ole Herman Imseti 21-12; 21-7. Meesüksikmängus pidas Matis Kaart väga tasavägise mängu endast juunioride maailma edetabelis paarsada kohta kõrgemal asetseva Markus Barthiga, kellele siiski lõpuks kaotas 20-22 ja 19-21. Naisüksikmängus alistas Mari Ann Karjus Emilie Sotnes Hamangi 21-15; 21-19.

Meespaarismängus olid Karl Kert ja Marcus Lõo paremad Markus Barthist ja Mattias Xu’st, võites vastased kahes geimis 21-17; 21-11. Viimase mänguna mängiti naispaarismäng kus Kati-Kreet Marran ja Liisa Tannik tegid vastastega esimeses geimis puhta töö, võites Marie Christenseni ja Vera Ellingseni 21-14, teises geimis muutus mäng tasavägisemaks, kus siiski jäid peale eestlased 24-22. Homme mängib Eesti oma teise alagrupi mängu turniiri liidri Taaniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles