Selveril ja Tartul trumbid taskus

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lincoln Williams (punases) on Selveri viinud finaalist ühe võidu kaugusele.
Lincoln Williams (punases) on Selveri viinud finaalist ühe võidu kaugusele. Foto: Erik Prozes / Postimees

Tartu Bigbank ja Tallinna Selver astusid nädalavahetusel Eesti meeste võrkpalli meistrivõistluste poolfinaalides suure sammu finaali poole. Tartu juhib kolme võiduni peetavat seeriat Rakvere vastu 2:1, tiitlikaitsja Selver on samas seisus mulluse teise finalisti Pärnu vastu.

Kui Tartu on Rakveret kodusaalis võitnud mõlemal korral geimidega 3:2, siis Selver on näidanud kindlamat minekut ja Audentese spordihallis on seis nende kasuks jäänud 3:1. Nii eilegi.

Selver vääratas vaid teises geimis, mis kaotati 23:25. Ülejäänud geimides hoiti pärnakad vastavalt 14, 19 ja 19 punkti peal.

Selveri kasuks seitse punkti toonud Rauno Tamme sõnul on seerias initsiatiiv kogu aeg nende käes olnud, aga neljapäeval Pärnus peetud kohtumises jäeti võimalused enda vigade tõttu kasutamata. «Eelmise matši pealt oli täna päris raske mängima tulla. Kaotus kripeldas kõvasti, aga õnneks tõi peatreener Rainer Vassiljev meid maa peale tagasi ja aitas meil uueks kohtumiseks keskenduda,» ütles Tamme mängujärgselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles