Madridi Real ja ManCity asuvad noore imeründaja pärast lahingut pidama

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylian Mbappe.
Kylian Mbappe. Foto: Eric Gaillard/Reuters/Scanpix

Tuleval suvel saab jalgpallimaailmas üheks kuumemaks nimeks olema 18-aastane AS Monaco ründaja Kylian Mbappe. Juba praegu ennustatakse, et Prantsusmaa koondislase eest laotakse lauale maailmarekordit tähistav üleminekusumma.

Praegu on läbi aegade suurimaks üleminekuks Paul Pogba klubivahetus, kui ta siirdus eelmisel suvel 105 miljoni euro eest Torino Juventusest tagasi oma kunagisse koduklubisse Manchester Unitedisse.

18-aastane Mbappe võib suvel aga kaasmaalase rekordi üle lüüa. Kameruni päritolu noormees on käimasoleval hooajal tõusnud tõeliseks sensatsiooniks – Prantsusmaa liiga liidri eest on ta koduses liigas löönud 12 väravat, Meistrite liigas on tema kontol 5 tabamust. Sellele lisaks on ta aidanud Monaco Meistrite liigas poolfinaali.

Nüüd on noormehe allkirja nimel väidetavalt võitlusesse asunud mitu klubi. Kõige suuremateks soosikuteks peaksid olema Madridi Real ja Manchester City. Realiga on noormeest juba varasemalt seostatud, kuid nüüd olevat ka ManCity peatreener Pep Guardiola tõsiselt mängu astunud.

Sunday Express kirjutab, et Guardiolal seisab hooaja lõppedes ees tõsine vestlus Sergio Agüeroga ja seejärel olevat otsuste tegemise aeg.

Praeguse seisuga peetakse soosikuks Reali, kellel on küllalt kogenud ründajaid, kelle kõrvalt oleks Mbappel aega õppida ja kohaneda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles