Imelaps Doncic aitas Reali Euroliiga finaalturniiri lävele

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luka Doncic.
Luka Doncic. Foto: Bregani-Ciambelli/SIPA/Scanpix

Korvpalli Euroliigas jõudsid Madridi Real ja Istanbuli Anadolu Efes ühe võidu kaugusele nelja parema hulka pääsemisest. Mõlemad juhivad veerandfinaalseeriaid nüüd 2:1.

Real oli võõrsil 88:81 parem Istanbuli Darüssafakast, poolajaks oldi ees 46:33. Reali resultatiivseimaks kerkis viskekahur Jaycee Carroll 21 punktiga, Gustavo Ayoni arvele jäi 18 punkti. Reali kõrgeima efektiivsusnäitaja (23) kogus koos Ayoniga 18-aastane sloveen Luka Doncic, kes viskas 13 punkti ja võttis 8 lauapalli. Darüssafaka poolelt vastas 20 punktiga horvaat Ante Zizic.

Istanbuli Anadolu Efes alistas kodusaalis Piraeuse Olympiacose 64:60. Sealjuures suutis Kreeka sadamalinna meeskond viimasel veerandajal korraliku spurdi teha ja võitis perioodi 23:13.

Anadolu Efesile tõi Bryant Dunston 16 punkti ja 9 lauapalli, Thomas Heurteli arvele jäi 13 punkti ja 6 resultatiivset söötu. Olympiacose poolelt jõudis nigelalt alustanud Spanoulis lõpuks 15 punkti ja 7 söödu peale, aga Kreeka veterani arvele jäi ka 8 pallikaotust. Teised Olympiacose pallurid kahekohalise punktiarvuni ei küündinud.

Seeria neljandad mängud peetakse reedel taas Istanbulis. Final Fourile on juba pääsu taganud tiitlikaitsja Moskva CSKA ja armeeklubi mullune finaalivastane Istanbuli Fenerbahce. Fenerbahcele tuleb vastu kas Real või Darüssafaka ja CSKA-d ootab ees kas Anadolu Efes või Olympiacos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles