Kanguri koduklubi tõusis võiduga play-off-kohale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (palliga) Varese rivistuses.
Kristjan Kangur (palliga) Varese rivistuses. Foto: SCANPIX

Kristjan Kanguri koduklubi Cimberio Varese sai play-off’i pääsu silmas pidades tähtsa võidu, kui pühapäeval alistati Itaalia korvpallimeistrivõistlustel koduplatsil 84:78 Euroliiga meeskond Rooma Lottomatica.

Varese pani võidule aluse teise veerandajal, mil külalistel lasti visata vaid üheksa punkti ning ise visati 24 silma. Rooma jõudis siiski veel minut enne mängu lõppu viigini, kuid enamaks jõudu ei jätkunud, vahendab basket.ee.

Algviisikus alustanud Kangur mängis 25 minutit, mille jooksul tõi ta 7 punkti (kahepunktivisked 3/6, kolmepunktivisked 0/2, vabavisked 1/1), 9 lauapalli ja 3 vaheltlõiget. Lauapallide arvestuses oli ta meeskonna parim.

Varese parimate punktitoojatena läksid kirja 18 punkti toonud Phil Goss ning 17 silma kogunud Ronald Slay Lottomatica parim oli 20 punkti visanud Vladimir Dasic.

Turniiritabelis paikneb Varese 11 võidu ja 12 kaotusega 7. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles