Kreegi klubi mängib Poolas 5. koha peale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek.
Ardo Kreek. Foto: PlusLiga

Ardo Kreegi koduklubi Varssavi Polütehnikum kaotas Poola võrkpallimeistrivõistluste kuue parema meeskonna vaheturniiri eelviimases voorus kodusaalis Bydgoszczi Delectale 0:3 (-30, -21, -23).

Polütehnikumi peatreener andis Eesti koondise temporündajale puhkust. Kreek sekkus kolmandas geimis lühikeseks ajaks vahetusest ja tõi oma ainsa punkti blokist. Sellel ja järgmisel mängul pole tähtsust, sest esikuuiku kohad on selged.

Polütehnikum mängib 5.-6. koha peale Delectaga, vaja läheb kolme võitu. Poolfinaalides kohtuvad Belchatowi PGE – Czestochowa Tytan ja Kędzierzyn-Koźle Zaksa – Rzeszowi Resovia.

Kohtadele 7.-10. mängiv Olsztyni Indykpol (Kert Toobal) juhib nn alumises poolfinaalis Kielce Farti vastu mängudega 2:1. Viimati saadi võõrsil jagu 3:1 (19, -21, 21, 32).

Esimest korda sel hooajal kohtumist vahetusmängijatepingilt alustanud Eesti koondise sidemängija sekkus teises geimis ja viibis platsil matši lõpuni. Oma ainsa punkti tõi ta blokist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles