Kahju: Kontaveit kuu läbimurdja tiitlit ei teeninud (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: MATTHEW STOCKMAN/AFP/Scanpix

Eesti naisesireket Anett Kontaveit tennisemaailma kuu läbimurdja tiitlit ei teeninud. Rahvahääletuse võitis venelanna Daria Kasatkina. 

Kontaveit jõudis aprillis esimest korda karjääri jooksul WTA turniiril finaali, lisaks tegi eestlanna suurepärase turniiri Stuttgardis, kus ta jõudis veerandfinaali. Tennisesõbrad Kontaveiti saavutust läbimurde vääriliseks ei pidanud ning tema poolt hääletas vaid 9% fännidest.

WTA koduleheküljel hääletas 60% fännidest esimese koha vääriliseks Daria Kasatkina, kes võidutses aprillis 775 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga Charlestoni turniiril. Teise koha teenis 17-aastane Marketa Vondrousova, kes alistas Bielis Kontaveiti ja võitis WTA-turniiri ning kolmas oli ukrainlanna Dajana Jastremska, kes jõudis TEB BNP Paribase Istanbuli Cupil veerandfinaali.

Hääletuse tulemused: 1. Daria Kasatkina (60%) 2. Marketa Vondrousova (20%) 3. Dajana Jastremska (11%) 4. Anett Kontaveit (9%)

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles