McGregor allkirjastas lepingu Mayweatheriga poksimiseks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor.
Conor McGregor. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Juba paar aastat on spekuleeritud, et poksiringis võiksid vastamisi minna Floyd Mayweather juunior ning MMA-võitleja Conor McGregor. Nüüd teatas McGregor, et tema poolt on leping allkirjastatud ja ta on matšiks valmis.

«Esimene ja kõige tähtsam allkiri ajaloolisel lepingul on olemas. Õnnitlen kõiki, kes on asjaga seotud,» rääkis McGregor väljaandele themaclife.com.

Võitlussarja UFC president Dana White kinnitas samuti, et leping sai McGregori poolt allkirjastatud. White’i sõnul saab matš toimuma ainult poksireeglite järgi ning MMA-reeglite järgi võitlema ei hakata.

«Nüüd hakkan tegelema Mayweatheriga. Kui saame Mayweatheri ja tema nõuandja Al Haymoniga kokkuleppele, siis saab matš ka toimuma,» sõnas White.

40-aastane Mayweather on profina pidanud 49 matši ning need on ta kõik ka võitnud. 26 võitu on tulnud nokaudiga. 28-aastane McGregor on MMA-ringis saanud kirja 21 võitu (18 nokaudiga) ning 3 kaotust.

Erinevate ekspertide hinnangul võib matši kogutulu ulatuda kuni 500 miljoni USA dollarini. Ulmelisemate stsenaariumite puhul on räägitud isegi miljardist dollarist. See teeks sellest läbi aegade kõige kallima poksiduelli. Senine tippmark kuulub 450 miljoni USA dollariga Mayweatheri ja Manny Pacquiao duellile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles