Järelvaadatav: Infonet purustas Pärnu koguni 11:1!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallimeistrivõistluste 13. vooru kohtumises purustas tiitlikaitsja Infonet 11:1 Pärnu Vapruse.

Kuigi Vaprus läks kohtumist Rauno Tutki väravast juhtima, jäigi see nende mängu ainsaks tipphetkeks. Infoneti hävitustöös mängis pearolli kuus väravat löönud Albert Prosa. Kaks tabamust sai kirja Andrei Kalimullin, korra olid Infoneti poolelt täpsed Kirill Nesterov ja Jevgeni Harin. Pärnu lõi ka ühe omavärava, autoriks Magnus Villota.

Tabelis on Infonet 20 punktiga neljandal kohal, Pärnu hoiab nelja punktiga viimast kohta.

Vaata kohtumise tipphetki:

Mängu eel:

Kahel viimasel hooajal Pärnu Linnameeskonna nime all mänginud pärnakatel pole õnnestunud seni kaheksa mänguga saada Infonetilt kätte enamat ühest viigipunktist, kui 2015. aasta suvel tehti Tallinnas 1:1 viik. Ülejäänud seitse kohtumist lõppesid Infoneti võiduga ja Pärnu lõi neis vaid ühe värava. Tänavune esimene omavaheline kohtumine lõppes Infoneti suure 6:0 võiduga.

Infonet on pärast reedel Floralt saadud kaotust liidritest Florast ja Levadiast juba 15 punkti kaugusel, mis muudab meistritiitli kaitsmise võimalused vaid teoreetiliseks. Tabelis ollakse koguni viiendad, kolmandal kohal olevast Nõmme Kaljust üheksa ja neljandat kohta hoidvast Narva Transist kolme punkti kaugusel.

Kui löödud väravate arvestuses püsitakse veel esikolmiku kannul, siis endale on lastud lüüa juba 15 väravat ehk ligi pool sellest, mis lasti vastastel lüüa terve eelmise hooaja jooksul. Veel raskemas seisus on tabelisse 12 mänguga vaid neli punkti kogunud Vaprus, kellele on tosina mänguga löödud juba 38 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles