Miks ei antud Reali mängijatele üle Hispaania liiga võidukarikat?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MARCA/SIPA/MARCA/SIPA

Kuigi Madridi Reali jalgpalliklubi võitis tänavuse Hispaania kõrgliiga, ei saanud nad pärast võitu Malaga üle võidukarikat pea kohale tõsta. Cristiano Ronaldo oli sellisest uudisest mõistagi häiritud: «See on täielik nali!»

Real võitis viimati Hispaania kõrgliiga viis aastat tagasi. Seega mängib klubis mitmeid mängijaid, kes Reali särgis liigavõitu esmakordselt kogesid. Näiteks Luka Modric ja Gareth Bale tegid uudist kuuldes, et karikas antakse neile kätte hoopis uue liigahooaja alguses, pähe suured silmad. «Karikat ei saagi?» küsis Bale Ronaldolt, mille peale portugallane ütleski: «Ei. See on täielik nali.»

Põhjus, miks Realile võidukarikat ei antud, seisneb selles, et karikat ei anna välja mitte LA Liga, vaid Hispaania jalgpalliliit. Kuna Hispaania jalgpalliliidu presidendil Ángel María Villaril polnud võimalik Malaga ja Reali vahelisel kohtumisel kohal viibida, otsustati, et karikas antakse üle uuel hooajal.

Viimati pidi võidukarikat kolm kuud ootama Madridi Atletico, kes võitis Hispaania kõrgliiga hooajal 2013-14.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles