Untsu läinud tätoveering maksis jalgpallurile töökoha

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guillermo Varela
Guillermo Varela Foto: imago sportfotodienst/imago/Jan Huebner

Frankfurdi Eintrachtis laenulepinguga mängiv Guillermo Varela sai Saksamaa karikafinaali eel hakkama uskumatu prohmakaga: mees läks hoolimata klubi keelust end tätoveerima, sai põletiku ning jäi takkapihta ka töökohast ilma!

Manchester Unitedist möödunud suvel laenuga Frankfurdi Eintrachti siirdunud Varela armastab tätoveeringuid ning seadis esmaspäeval (viis päeva enne karikafinaali Dortmundi Borussiaga-toim) taaskord sammud tätoveerimissalongi poole. Kuigi Eintrachti reeglites on kirjas, et enne kohtumisi selliste asjadega ei tegeleta, ei saanud mees oma soovidest jagu. 

Eintracht taolist käitumist ei tolereeri ning pallur saadetakse Manchesteri tagasi.

«Klubi ei talu, kui mängija astub reeglitest üle. Mõtlesime tema laenulepingut pikendada, aga seda ei juhtu. Tema leping peatatakse koheselt.» sõnas klubi spordidirektor Fredi Bobic.

2013. aastal Unitedisse siirdunud Varela läks Eintrachti laenule eelmisel suvel ning ta mängis Bundesligas vaid kümme kohtumist.  

 

Gracias por el tattoo amigo, el propio @agontattoo

A post shared by Guillermo Varela (@guillermovarela4) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles