Pettunud Puri: vigastus tuli väga valel ajal

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri peab pidama vigastuspausi.
Sander Puri peab pidama vigastuspausi. Foto: Toomas Huik

Eesti ja Serbia vahelises jalgpalli EM-valikmängus kohtumise 29. minutil vigastuse tõttu pingile vahetatud Sander Puri peab tegema mängupausi ning seega jääb Poolas ära kahe Eesti koondislase duell.


«Just tulin Poolas spetsialisti juurest ja mul tuvastati vasaku põlve sidemete venitus,» rääkis Puri eile päeval. «Käisin Eestis uuringutel ja sain kaasa tulemused, mida näitasin ka siinsetele spetsialistidele.»

Kui Puri jäi mäletatavasti trauma tõttu kõrvale viimasest koduklubi Kielce Korona Poola liiga kohtumisest, siis nüüd võib mängupaus kujuneda pikemaks.

«Arvan, et pean kaks järgmist kohtumist kindlasti vahele jätma. Kui väike raks peaks läbi käima, siis võib asi juba palju hullem olla,» lisas Puri.

Sel nädalavahetusel kohtub Korona koduväljakul Varssavi Poloniaga ning 10. aprillil võõrustatakse Sergei Pareiko tööandjat Krakowi Wislat. Seega jääb Poolas suure tõenäosusega ära kahe Eesti koondislase vastasseis.

Koronal seisab praegu Poola liigas ees veel 11 kohtumist ning viimane matš on kavas 28. mail.

Teatavasti viibib Puri Koronas laenulepingu alusel, mis lõppeb käimasoleva liigahooaja järel. Seega peaks Puri suvel liituma taas Kreeka klubi AE Larisaga.

Kolm vooru enne liigahooaja lõppu on Larisa 25 silmaga 15. kohal ehk väljalangemistsoonis. Kreeka kõrgliigasse jääb püsima 13 meeskonda ning 13. positsioonil paikneval Kerkyral on parasjagu 30 punkti. Seega tundub tõenäoline, et Larisa võib tuleval aastal pallida sealses esiliigas.

«Praegu ei ole Poolas lepingu võimalikust pikendamisest juttu olnud. Seega tuli ka vigastus väga halval ajal, kuna nüüd ei ole mul võimalust ennast tõestada,» ütles Puri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles