Nadal alustas 10. Roland Garros’ tiitli jahti kindla võiduga

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadalil kulus Prantsusmaa lahtiste avaringis võitmiseks tund ja 52 minutit.
Rafael Nadalil kulus Prantsusmaa lahtiste avaringis võitmiseks tund ja 52 minutit. Foto: LIONEL BONAVENTURE/AFP/Scanpix

Liivakuninga Rafael Nadali (ATP 4.) lootused tõsta juba 10. korda õhku Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste võitjatrofee turniiri esimeses ringis mõlke külge ei saanud. Hispaanlane alistas kohaliku tennisisti Benoit Paire (ATP 45.) 6:1, 6:4, 6:1.

Matši ainus Nadali närve kõditanud hetk saabus teise seti alguses, kus ta lubas prantslasel oma servigeimi murda. Üldse karjääri 15. suure slämmi tiitlit jahtiv hispaanlane vastas aga koheselt ning rohkemaks Paire võimeline polnud. Kaotus tuli vastu võtta vähem kui kahetunnise mänguga.

Meeste tabelis oli täna võidukas ka tiitlikaitsja Novak Djokovic. Äsja enda treeneriks USA tenniselegendi Andre Agassi palganud serblane pusis Marcel Granollersiga kaks tundi ja 27 minutit. Lõpuks olid maailma teise reketi võidunumbrid 6:3, 6:4, 6:2 – numbriliselt kindlad, ent ATP edetabeli 77. reket polnud kunagi varem Djokovici vastu võitnud enam kui viite geimi aga seekord pakkus ta vastasele kõva lahingu. Serblane oli ka ise oma mänguga silmnähtavalt rahulolematu ehk tal on järgnevatel päevadel Agassiga harjutusväljakutel teha veel tükk tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles