Vigastusega võitlev Bale Meistrite liiga finaalist: ma pole 100 protsenti terve

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale pole pärast aprillikuises El Clasicos saadud säärevigastust väljakul käinud.
Gareth Bale pole pärast aprillikuises El Clasicos saadud säärevigastust väljakul käinud. Foto: SUSANA VERA/REUTERS/Scanpix

Sel laupäeval lõppeb Euroopa klubijalgpallihooaeg: Cardiffis toimuvas Meistrite liiga finaalmatšis kohtuvad Torino Juventus ja Madridi Real. Kas waleslased näevad kuningliku klubi särgis väljakule jooksmas ka kohalikku ebajumalat Gareth Bale’i, pole veel kindel.

Bale käis viimati Reali eest platsil 23. aprillil toimunud El Clasicos. Seal tegi ründaja viga oma säärele ning edasised kaheksa matši on mees pidanud vigastuspausi. Laupäeval on waleslane valmis mängima, aga sajaprotsendiliselt terve ta veel ei ole, vahendab BBC.

«Kui mult vajatakse alustamist, siis tulen ilmselgelt algrivistuses väljakule» sõnas Bale. Samas lisas oma kolmandat Meistrite liiga tiitlit jahtiv ründaja: «Ma ei ole 100-protsendiliselt terve.»

Lisaks hiljutisele säremurele käis Bale novembris oma hüppeliigesega operatsioonil ja pidas seetõttu peaaegu kolmekuulise võistluspausi. Mehe sõnul annab seegi vigastus talle veel tunda: «Ma olin trennides päris korralikes valudes ja pidin võtma valuvaigisteid, et mängida. Ilmselgelt on iga operatsioon raske, aga keset hooaega on see veel seda palju keerulisem, sest mängija soovib ju võimalikult ruttu naasta. Tagantjärgi targana pidanuks ma veidi kauem puhkama, lubama sel terveneda ja tugevneda. Aga ei läinud nii. Nüüd olen targem.»

Isegi kui superstaar Bale tunneks end sajaprotsendiliselt, poleks tema koht finaali algrivistuses sugugi kindel. Waleslase puudumisel on tema rolli eeskujulikult täinud Isco, kes on löönud viimase 11 mänguga ka viis väravat. Peatreener Zinedine Zidane peab otsustama, kumba meestest laupäeval usaldada, sest kaalul on ajalugu – Realist võib saada esimene meeskond, kes suudab Meistrite liigas tiitlit kaitsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles