Vassiljev belglaste kriitikast: võin ju proovida muru niita, kuid arvatavasti asi ei parane

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev Eesti jalgpallikoondise pressikonverentsil.
Konstantin Vassiljev Eesti jalgpallikoondise pressikonverentsil. Foto: Toni Läänsalu

Eesti ja Belgia jalgpallikoondiste reedese kohtumise eel on üheks jututeemaks kerkinud Lilleküla staadioni murukate. Belglaste juhendaja Roberto Martinez rääkis juba varasemalt, et areeni murukatte seis ei ole just parim ning lisas mängueelsel pressikonverentsil, et loodetavasti on mängu ajaks kõik korras. Eesti koondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev tõdes seepeale, et olukord on ju kõigi jaoks võrdne.

«Võin ju proovida ise muru niita, kuid arvatavasti see midagi paremaks ei muuda. Alati räägitakse väljakust, kuid kokkuvõttes on ju võimalused mõlema meeskonna jaoks võrdsed,» tunnistas Vassiljev.

Vastaste mänguoskuste kohta jagunes Vassiljevil loomulikult kiidusõnu. «Nende võimalused on piiramatud. Nad on tugevad, tehnilised ning jõulised. Variante on neil palju. Peame olema kõigeks valmis. Alati võib kusagilt midagi tulla. Neil on nii palju kvaliteeti, et Eestiga mängides peaksid nad võitma kümnest mängust kümme. Proovime teha kõik, et homme seda ei juhtuks,» tunnistas poolkaitsja.

Kohtumiseks Belgiaga on Lilleküla staadionile oodata täismaja ning Vassiljev loodab, et just siinne publik annab koondisele vajaliku tõuke.

«Kindlasti on täismaja 12. mängija. See peab nii olema, et kui koondis mängib, siis on täismaja. Viimastel aastatel on seda harva juhtunud, kuid meie töö on oma mängude ja tulemustega inimesed tagasi tuua,» lisas ta.

Eesti ja Belgia MM-valikmäng algab reedel Lilleküla staadionil kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles