Liider Tänak Latvala ohust: vahe on korralik, peame töö lõpuni viima

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Ott Tänak läheb Sardiinia ralli viimasele võistluspäevale vastu liidrina. Vahe lähima jälitaja, Jari-Matti Latvalaga on viimase nelja kiiruskatse eel 24,3 sekundit. «40 kilomeetrit väga nõudlikke katseid on veel ees, aga vahe on korralik ja me peame lihtsalt töö lõpuni viima,» kommenteeris eesseisvat katsumust Eesti parim rallisõitja.

Tänak alustas tänast päeva kolmandalt kohalt, ent kerkis Thierry Neuville’i ja Hayden Paddoni hädade tõttu liidriks. Eestlane näeb päeva sündmusi nõnda: «Terve ralli on olnud üks suur võitlus ja ma olen seda tõega nautinud. Mõned konkurendid on rivist langenud, aga me teeme ka head tööd. Kõik, mida peame tegema, on edasi minema ja täpselt samamoodi jätkama.»

Kamaluga kiitust jagas Tänak ka oma mehaanikutele. «Mulle tundub, et meie strateegia on sel nädalavahetusel olnud hea. Sardiinia on väga eriline ralli ja vajab erilist lähenemist. Alati tuleb vahet sees hoida - täpselt seda me seni teinud oleme ja plaanime teha edasigi. Suur aitäh meeskonnale, sest meie auto oli täna pärastlõunal ideaalne. Nad näevad töötunde vaatamata alati vaeva ja ilma nendeta poleks me praegu esikohal,» kinnitas saarlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles