Jürgen Zopp pääses Lyonis põhiturniirile

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti meestennisist Jürgen Zopp (ATP 500.) võitis Lyonis ATP Challengeri turniiri kvalifikatsiooni finaalis Rootsi tennisetalendi Mikael Ymeri 6:3, 6:1 ja pääses põhiturniirile.

Kvalifikatsiooni esimeses ringis alistas Zopp prantslase Gregorie Jacq’i (ATP 373.) 6:1, 6:2. Teises ringis tuli ta välja 3:6, 5:6 kaotusseisust prantslase Elliot Benchetrit’ (ATP 938.) vastu ning võitis 3:6, 7:6 (1), 6:1, vahendab Tennis.ee.

Kvalifkatsiooni finaalis oli vastaseks 18-aastane rootslane Mikael Ymer (ATP 399.). 70 minutit kestnud kohtumises sai Ymer kaks murdevõimalust (üks nendest esimese seti lõpus), kuid ei realiseerinud neist kumbagi. Zopp kasutas kaheksast murdepallist neli.

Põhitabeli avaringi vastane pole veel teada, turniiril on esimese paigutusega 32-aastane argentiinlane Horacio Zeballos (ATP 47.). Turniiri auhinnafond on 64 000 USA dollarit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles