Vennad Hartingud jäeti koos Malachowskiga Teemantliigas poodiumilt välja

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Stahl
Daniel Stahl Foto: ANDREAS SOLARO/AFP/Scanpix

Oslos toimunud Teemantliiga etapil võitis meeste kettaheite Daniel Stahl tulemusega 67.36. Olümpiavõitjatest vennad Hartingud lõpetasid viienda (Robert, 65.11) ja kuuendana (Christoph, 64.13).

Stahl heitis oma tänase parima tulemuse kolmandal katsel – tema päeva paremuselt teine tulemus oli 65.36. Rootslasele järgnesid maailma edetabelijuht, Jamaika mees Fedrick Dacres (67.10) ja belglane Philip Milanov (66.36) Leedulane Andrius Gudžius heitis 65.90 ja lõpetas neljandana.

Kõige nimekamad sportlased leidsid Oslos endale koha paremustabeli alumises pooles: kohad viiendast seitsmendani kuulusid Robert Hartingule, Christoph Hartingule ja Piotr Malachowskile (63.70). Viimaseks jäi kohalik mees Sven Martin Skagestad, kelle isiklik rekord küündib 65.20-ni, ent täna jäi ta parimaks viiendal katsel heidetud 63.21.

Parandus! varasemalt sai lugu ekslikult avaldatud pärast kolme esimest katset, ent sellest hooajast saati on Teemantliigas taas sportlastel kavas kuus katset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles