Mart Poomi klubi andis karikavõistlustel Levadiale kõva lahingu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia alistas lõpuks nõmmekad 3:0.
Levadia alistas lõpuks nõmmekad 3:0. Foto: Sander Ilvest

Sel nädalavahetusel peetakse Eesti jalgpallis Evald Tipneri nimeliste karikavõistluste esimese ringi mänge. Ükski meistriliiga klubi pisema tiimi otsa ei koperdanud.

Kõige suuremas hädas olid meistriliigameestest Levadia pallurid. II liigas palliva Nõmme Unitedi, Mart Poomi aetava klubi-akadeemiaga, pidid eurosarjaks valmistuvad pallurid pusima peaaegu tunni, enne kui õnnestus lüüa esimene värav. Lõpuks olid Levadia võidunumbrid 3:0 (59., 73. Joao Neto Morelli, 78. Jevgeni Kobzar).

Eesti karikavõistluste ühe kurioosumina pannakse loosirattasse ka tipptiimide duubelmeeskonnad ja nõnda kohtus valitsev Eesti meister ja karikavõitja FC Infonet oma teise rivistusega. Esindusmeeskonnal mingeid probleeme ei tekkinud: võit võeti jõuga 7:0 (23., 85. Eduard Golovljov, 31. Andrei Kalimullin, 35. Artjom Ostrovski, 68., 72., 80. Vladimir Voskoboinikov).

Viimase meistriliigaklubina oli võistlustules Narva Trans. 6:1 alistati Maardu Linnameeskond (13. Artjom Škinjov, 23., 45., 51., 66. Ilja Ferapontov, 82. Dzmitri Koub).

Päeva kõige ühekülgseima tulemuse eest hoolitses Paide Linnameeskonna kolmas meeskond, kes tagus koduväljakul Pärnu JK Poseidoni duublile 12 väravat. Pärnakad vastasid ühega. Tõelise trilleri pakkusid Tallinna FC Ararat TTÜ ja Tallinna FC Zapoos – 3:3 lõppenud normaalaja järel võitsid esimesed lõpuks 5:3.

Kui karikavõistluste 1/64-finaalidest on pidada veel üks kohtumine (FC Järva-Jaani ja JK 32. Keskkool kohtuvad nädala pärast), siis on kõige suurema võidu kirja saanud Paide Linnameeskond – eile võideti rahvaliigas pallivat Hiiu Unitedit 27:0!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles