Inglismaa vutilegend avaldas, millises klubis näeks ta Ronaldot mängimas

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2013. aastal võis Cristiano Ronaldo Madridi Reali särgis Manchester Unitedi alistamise üle rõõmu tunda. Taustal on Rio Ferdinand.
2013. aastal võis Cristiano Ronaldo Madridi Reali särgis Manchester Unitedi alistamise üle rõõmu tunda. Taustal on Rio Ferdinand. Foto: JUAN MEDINA/REUTERS

Endine Manchester Unitedi keskkaitsja Rio Ferdinand avaldas lootust, et kui võimalus tekib, võiks Cristiano Ronaldo tõesti Punaste Kuraditega liituda.

Uudis Ronaldo võimalikust klubivahetusest tuli eelmisel nädalal, kui Portugali ajaleht A Bola väitel soovib Ronaldo Realist lahkuda seoses Hispaania võimude poolt esitatud maksusüüdistustega. Portugallast süüdistatakse 14,7 miljoni euro tasumisest kõrvalehoidmises 2011.-2014. aastal.

«Kui Ronaldost saab vabaagent, võtavad parimad klubid temaga lepingu sõlmimiseks järjekorda. Siiski tunnen, et kõik kaardid on Madridi Reali käes, seega kõik on nende otsustada. Loomulikult meeldiks mulle Manchester Unitedi fännina, et ta läheks Unitedisse,» sõnas Ferdinand Mirrorile.

«See on muinasjutu sarnane asi. Fännid võivad unistada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles