Galerii: nädalavahetuse spordikangelased saabusid kodumaale

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeva hilisõhtul Tallinna lennujaama saabujad nägid spordikangelasi, kui paarikümneminutilise vahega jõudsid koju nädalavahetusel fännidele elevust pakkunud Eesti võrkpallikoondis ning noored kergejõustiklased.

Belgias Kortrijkis MMi kolmanda ringi valikturniiri korraldajamaa järel teise kohaga leppinud ja MM-piletita jäänud võrkpallikoondise liikmed saabusid kodumaale napilt peale südaööd ning nagu tavaks saanud, oli neile vastu tulnud hulk toetajaid.

Koondise kapten Kert Toobal rääkis oma lühikeses kõnes, et koondis on oma poolehoidjatele siiralt tänulik. «Mul on hea meel, et meile on kaasaelajaid ka siis, kui me tiitlitega koju ei tule. Loodame, et järgmisel korral on teil ehk rõõmustamiseks rohkem põhjust,» vihjas ta augusti lõpus toimuvale EM-finaalturniirile.

Sel ajal kui võrkpallurid oma asju kokku korjasid, asusid lennujaamas ringi sagima juba kergejõustikuliidu esindajad, kes ootasid koju U20 EMilt koju saabuvaid noorsportlasi.

Oodata tuli viisteist minutit, kui teivas kaenlas, sammusid lennujaama ustest läbi kümnevõistluse hõbemedaliomanik Johannes Erm ja pronksmedali teeninud Kaarel Tilga.

Ermi treener Holger Peel rõhutas oma sõnavõtus, et Eesti on mitmevõistlejate maa. «Erm tegi maailma teise (8141 punkti), Tilga 11. tulemuse (8002). See on väga hea!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles