Tugev täiendus: kadunud poeg naaseb valitseva vollemeistri ridadesse

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Nõmmistu.
Taavi Nõmmistu. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Valitsev Eesti võrkpallimeister Tallinna Selver andis teada, et nendega on taasliitunud eelmisel hooajal Belgias Maaseiki Noliko meeskonnas mänginud Taavi Nõmmistu.

«Tore on olla tagasi kohas, kus professionaalina alustatud sai. Eelmine hooaeg sain olla väga kvaliteetses võistkonnas tõelise tipptreeneri käe all. Kuna mänguaega sain vähe, on selle hooaja eesmärgiks kindlasti mängida,» rääkis 26-aastane mängumees.

«Tallinna Selveris mul see võimalus kindlasti avaneb ning Eesti liigale sama tasemega välisliiga valimine ei tundunud hetkel mõistlik. Noorte mängijate ja uue treeneri kõrval saan kindlasti edasi anda ka eelneval hooajal kogetud õpetusi ja olla võistkonnale võimalikult kasulik. Arvestades muudatusi kogu liiga võistkondade koosseisudes saab kindlasti olema huvitav hooaeg nii sportlaste kui pealtvaatajate jaoks,» lisas Nõmmistu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles