Ksenija Balta: Eesti meistrivõistlustel juhtunu on mööduv asi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenija Balta.
Ksenija Balta. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Eesti kaugushüppaja Ksenija Balta läheb Londoni maailmameistrivõistlustele üksnes treeningute pealt, sest probleem põlvekõõlustega pole teda sel suvehooajal starti lubanud.

Seejuures tunnistas 30-aastane Balta ERRi spordiportaalile antud intervjuus, et «see, mis Eesti meistrivõistlustel juhtus, on mööduv asi» (Balta pidi startima 100 meetri jooksus, kuid otsustas viimasel hetkel võistlemisest kõhuprobleemi tõttu loobuda – toim).

Miks on ta aga kogu suve võistlustest eemale hoidnud? «Pigem oli probleem põlve juures olevate kõõlustega, mis liigsest pingest hakkasid luud hõõruma. Tekkis põletik ja kerge vedelik liigesesse. Aga iseenesest liigesesisene... need asjad on kõik korras!»

Augusti alguses toimuvale Londoni MMile pääseb Balta tänu talvel saavutatud tulemusele, kui Belgradi sise-EMil tuli viies koht 6.79ga.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles