Fotouudis: poja sünnitanud tippvehkleja naasis treeningutele

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrina Lehis
Katrina Lehis Foto: Sander Ilvest / Postimees

Aprillis emaks saanud epeevehkleja Katrina Lehis andis oma Facebooki lehel märku, et on valmis vehklemisradadele naasma. 

2014. aastal juunioride maailmameistriks kroonitud Lehis võistles rasedana veel oktoobris Tallinna Mõõgal, kus tuli naiskonnaga esikohale, ning veel detsembriski Doha GP-l. Seal piirdus Lehis eelvooruga ning põhitabelisse 64 parema hulka ei pääsenud.

Enne sünnitust andis Lehis mõista, et soovib peagi vehklemisradadele naasta. «Ma ei ole sellele veel mõelnud, sest ma ei oska praegu ennustada, kuidas see taastumine välja võiks näha. Aga väga kaua ma eemal olla ei plaani,» sõnas ta Postimehele.

Praegu on Lehis vehklejate iga-aastases suvelaagris Tuksis ning teatas Facebooki postitatud pildil: «Jätkame sealt, kus pooleli jäi!»

Lehis kuulub 2016. aasta Eesti Olümpiakomitee EOK «Märka järgnevat põlvkonda» koosseisu, lisaks saab vehkleja EOK-lt igakuist C-kategooria toetust, mis on 500 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles