Tiit Sokk teatas, kes sõidavad MMi eelvalikturniirile

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk
Tiit Sokk Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti korvpallimeeskonna peatreener Tiit Sokk kinnitas, et MM-eelvalikturniirile Makedooniasse sõidavad samad mängumehed, kes alistasid täna viimases kontrollkohtumises Šveitsi.

See tähendab seda, et koondisesse kuuluvad Sten Sokk, Rait-Riivo Laane, Rain Veideman, Janari Jõesaar, Martin Paasoja, Jaan Puidet, Kregor Hermet, Erik Keedus, Kristjan Kitsing, Kristjan Kangur, Janar Talts, Reinar Hallik.

«Kõik on terved, kõik on ses osas hästi. Ka täna said kõik oma minutid ilusti kätte, kontrollmäng ses mõttes läks asja ette. Pole vahet, et siin see mängu läbiviimine oli nagu ta oli. Kohtunikud andsid ka oma parima, vahet pole, mis kostüümis,» vihjas Sokk rannariietes vilistanud kohtunikule. 

Sokk lisas, et kuigi Eesti võitis 70:49, andis Šveits mängu omajagu teravust.

«Meie mängus oli head ja oli ka puudujääke. Vastane ei olnud mänguklassilt küll kõige kõrgem, aga võitles vihaselt ning oli seeläbi üsna ebamugav. Pingutasid kõvasti ja lõpuni,» selgitas ta.  

Kaitse oli meil taas eesrindlik, rünnak pigem nii ja naa. Teravusest, särtsakusest jäi kohati puudu?

«Eks ta oli nii, et pingutust oli meil rünnakul palju, aga kõik asjad ei läinud nii nagu me tahtsime. Lahendused polnud alati kõige paremad.»

Vastane mängis ka kaitses agressiivselt, mis treeningmängu mõttes oli hea variant?

«Jah, kindlasti. Šveits püüdis meid igasuguste vahenditega takistada ja segadusse ajada. Ses mõttes jälle hea kogemus, et rumal oleks arvata, et Makedoonia kodus ei püüa meid kõiksugu vahenditega rivist välja lüüa. Kindlasti proovib, veel enamgi.»

MMi eel-kvalifikatsioonimängud 2017:

05.08 Makedoonia-Eesti

09.08 Eesti-Kosovo

16.08 Eesti-Makedoonia

19.08 Kosovo-Eesti

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles