Terryst võib saada ülejärgmine Chelsea peatreener

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Terry
John Terry Foto: SCANPIX

Praegune Londoni Chelsea jalgpallimeeskonna peatreener Carlo Ancelotti saab arvatavasti selle hooaja järel ametist vabaks ning praeguse seisuga tundub, et meeskonna uueks juhendajaks võiks saada Guus Hiddink.

Samas räägitakse juba, et Hiddinki järel võiks Chelsea peatreeneritoolile asuda praegune kapten John Terry, kirjutab The Telegraph.

Ka Terry on tunnistanud, et sooviks karjääri lõppedes olla endiselt Chelseaga seotud ning välistatud ei ole ka treeneritöö.

«Mulle meeldiks Chelseat juhendada. Ei ole vahet, kas ma teeksin seda kohe pärast karjääri lõppu või näiteks viie aasta pärast,» rääkis Terry. «Olen siin olnud terve oma karjääri ning tahan siin olla ka edaspidi. Usun, et mul on selliseid teadmisi, mida teistele edasi anda. Võib-olla teeksin alguses seda noortemeeskonnas ning siis põhimeeskonnas.»

Terry võimalustele annab hoogu juurde ka tõsiasi, et klubi omanik Roman Abramovitš on suur Terry austaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles