Valus löök: Eesti meistriliiga keskmik kaotas välismaale siirduva poolkaitsja

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eino Puri (sinises)
Eino Puri (sinises) Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti jalgpalli meistriliigas kuuendal kohal paikneva Tartu Tammeka read hõrenesid poolkaitsja Eino Puri näol, kes siirdub mängima Norra tugevuselt kolmandasse liigasse.

Talvise üleminekuakna viimasel päeval Tartumaa klubiga käed löönud Puri hakkab mängima Nybergsund IL-Trysil meeskonna ridades, kus teiste seas mängib endine Eesti koondislane Kaimar Saag.

«Suvise puhkuse ajal oli mul võimalus meeskonnaga nädal aega treenida. Klubi ja koht meeldisid ning otsustasin minna. Ülemineku põhjuseks on soov lihtsalt proovida midagi muud võrreldes Premium liigaga, kus olen veetnud kogu oma senise karjääri ehk 12 hooaega,» rääkis Puri Tammeka koduleheküljele.

Nybergssund asub Lõuna-Norras ja linna esindusklubi mängib kodumänge 1500-kohalisel staadionil. Klubi mängis kuni aastani 2011 viis hooaega järjest Norra tugevuselt teises liigas. Mullu jäi Nybergsund IL-Trysil tugevuselt kolmandas liigas viiendale kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles