Galerii: Inglismaa kõrgliiga algas seitsmeväravalise trilleriga

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maailma populaarseim jalgpalliliiga, Premier League, on taas käima läinud ning kohe avamängus tuletasid Londoni Arsenal ja Leicester City meelde, miks sellest suvel nõnda puudust tunti. Lõpuks võttis kodumeeskond 4:3 võidu!

Uus Inglismaa kõrgliiga hooaeg algas tõelise turmtulega – esimest väravat pidi ootama alla kahe minuti, kui sel suvel Arsenaliga liitunud Alexandre Lacazette skoori avas. Pealinnaklubi rõõm kestis aga loetud minutid – juba viiendal minutil viigistas mänguseisu Shinjo Okazaki. Mis veelgi hullem – ülemöödunud hooajal Leicesteri meistritiitli üheks peaarhitektiks olnud Jamie Vardy viis pooltunnil veel külalised ettegi.

Sellega avapoolaja väravatesadu aga veel ei piirdunud – vaheajale mingi 2:2 viigiseisult, kui Danny Welbeck suutis teisel lisaminutil kodumeeskonna taas tasa tuua.

Teisel poolajal jätkati Vestman-Piibelehena sealt, kus esimesel pooleli jäädi. Esimesena salvas taas Leicester, taas Vardy, 56. minutil. Mängu lõpp kuulus juba Arsenalile – 83. minutil oli täpne Aaron Ramsey ning kaks minutit hiljem Oliver Giroud. Ning erinevalt mängu esimestest minutitest seda edu Arsene Wengeri hoolealused enam käest ei andnud. Hullumeelse mängu võit kuulus 4:3 Arsenalile!

Kui terve hooaeg oleks täis selliseid trillereid, fännide närvidest lõpuks midagi järgi ei jääks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles