Legendaarne Federer jätkab alistamatuna juba 15 mängu järjest

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer jõudis Montrealis juba poolfinaali.
Roger Federer jõudis Montrealis juba poolfinaali. Foto: Paul Chiasson/AP/Scanpix

Eelmisel kuul tennisemaailma kõige mainekamal suure slämmi turniiril ehk Wimbledonis triumfeerinud Roger Federer (ATP 3.) osaleb sel nädalal Montrealis toimuval ATP Masters-sarja turniiril, kus vanameister jõudis viimati juba poolfinaali ning ühtlasi on šveitslane olnud nüüd kaotuseta juba 15 mängu järjest.

36-aastane Federer alistas veerandfinaalis ehk kaheksa parema hulgas kõigest tunni ja kaheksa minutiga 6:4, 6:4 hispaanlase Roberto Bautista Aguti (ATP 16.) ning läheb nelja parema seas vastamisi käimasoleval turniiril ilma asetuseta mängija, hollandlase Robin Haasega (ATP 52.). Seejuures jahib Federer tänavusel hooajal juba oma kuuendat tiitlivõitu.

«Ma arvan, et Montrealis mängides saadab edu agressiivse mängustiiliga tennisisti,» ütles Federer pärast võidukat veerandfinaali. «Lisaks tunnen ennast võrgus mängides hästi,» sõnas šveitslane. «Kuna Rafa on konkurentsist väljas (maailma teine reket Rafael Nadal kaotas kolmandas ringis 18-aastasele Kanadat esindavale tulevikulootusele Denis Shapovalovile – toim), siis võin teha siin suuri edusamme,» lisas 36-aastane Federer.

Teises poolfinaalis lähevad omavahel vastamisi 18-aastane Kanadat esindav Denis Shapovalov (ATP 143.) ning venelane Alexander Zverev (ATP 8.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles