Brasiilia koondislane siirdus Inglismaa kõrgliigast Hiina kaudu Barcelonasse

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paulinho Brasiilia jalgpallikoondise särgis.
Paulinho Brasiilia jalgpallikoondise särgis. Foto: Natacha Pisarenko/AP/Scanpix

Barcelona jalgpalliklubiga liitub 40 miljoni euro eest Brasiilia rahvuskoondislane Paulinho, kes mängis eelmisel kahel hooajal Hiina valitseva meistri Guangzhou Evergrande ridades.

Tegu on Barcelona jaoks esimese täiendusega pärast seda, kui Neymar müüdi maailmarekordilise summa ehk 222 miljoni euro eest Pariis Saint-Germaini. Sarnaselt Neymarile kuulub 29-aastane Paulinho Brasiilia rahvuskoondisesse ning oma kontole on ta kogunud 41 mänguga üheksa väravat.

Enne Hiinasse siirdumist, kus Paulinho nimele jäi kahe hooaja jooksul 63 mänguga 17 tabamust, kuulus ta aastatel 2013–2015 Inglismaa kõrgliigas palliva Tottenham Hotspuri hingekirja, kogudes 45 mänguga oma kontole kuus väravat.

Kui Paulinho arstlik läbivaatus leiab aset tuleval neljapäeval, mil tehakse ühtlasi ametlikult ka üleminek teatavaks, siis samal ajal jahib Barcelona veel mitmeid mängijaid, olles pakkumised teinud nii Borussia Dortmundi ründaja Ousmane Dembele kui ka Liverpooli poolkaitsja Philippe Coutinho eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles