Uustulnuk Huddersfield püstitas omapärase rekordi

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huddersfield Town alistas Newcastle Unitedi 1:0 poolkaitsja Aaron Mooy väravast.
Huddersfield Town alistas Newcastle Unitedi 1:0 poolkaitsja Aaron Mooy väravast. Foto: Anthony Devlin/AFP

Inglismaa jalgpalli Premier League'i teises vooru pühapäevases esimeses kohtumises alistas kõrgliiga uustulnuk Huddersfield Town 1:0 Newcastle Unitedi ja püstitas ühtlasi omapärase rekordi.

Kohtumise ainsa värava lõi 50. minutil austraallane Aaron Mooy, kelle tabamusele eelnes Huddersfiieldi poolt 14-sööduline kombinatsioon, mis on senise Premier League'i hooaja pikim. Tõsi, vaevalt see rekord kuigi kaua püsib.

45aastase pausi järel Inglismaa kõrgliigas mämgiv Huddersfield on alustanud hooaega täiseduga - avavoorus alistati võõrsil 3:0 Crystal Palace ja nüüd 1:0 koos nendega kõrgliigasse tõusnud Newcastle, kel jätkuvalt punktiarve avamata, sest avavoorus jäädi 0:2 alla Tottenham Hotspurile.

Lisaks võib Huddersfield Town ausalt ja uhkelt teatada: nad on võitnud kõik Premier League'i kohtumised, mis oma ajaloo jooksul pidanud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles