Mayweather: see matš jääb viimaseks ka Conor McGregorile

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather ja Conor McGregor
Floyd Mayweather ja Conor McGregor Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA

Ajaloo ühes suurimas poksimatšis vastamisi minevad Conor McGregor ja Floyd Mayweather jõudsid mõlemad Eesti aja järgi pühapäeva varahommikul toimuvaks vastasseisuks kaalu. Täna öösel toimunud kaalumisel nägi McGregor veel võimalust suurfavoriiti Mayweatherit tögada, öeldes, et pole nii halvas vormis Mayweatherit kunagi näinud.

Kui McGregor kaalus täna öösel 69,4 kg, siis Mayweatheri kaal oli 67,8 kg. «Ta tundub kustunud, vett täis pumbatud,» kommenteeris McGregor oma rivaali. «Polegi teda nii halvas vormis kunagi näinud. Ma lähen temast lihtsalt läbi, uskuge mind,» jätkas iirlane.

Mayweather on aga suure matši eel jätkuvalt enesekindel. «Tean, mida nii suure matši võiduks vaja on. Kaal ei võida matše, võitlus võidab. Ma ei hakka distantsilt poksima, pange mu sõnu tähele. See matš jääb viimaseks ka Conor McGregorile,» ütles Mayweather.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles