Liverpooli ründajad lõid Arsenali väravavõrgu auguliseks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salah
Mohamed Salah Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga kolmanda ringi kohtumises alistas Liverpool 4:0 Londoni Arsenali. Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan sel korral platsile ei pääsenud.

Kohtumist koha avaminutitest domineerinud Liverpool läks mängu juhtima 17. minutil, kui täpne oli Roberto Firmino. Poolajapausile mindi 2:0 eduseisus - 40. minutil lõi tänavuse hooaja kolmanda värava Sadio Mane.

Teine poolaeg jätkus Liverpooli dikteerimisel ning kohtumise 57. minutiks sai jala valgeks ka meeskonna kolmas ründaja Mohamed Salah. Viimase naela lõi Arsenali kirstu vahetusest sekkunud Daniel Sturridge.

Arsenali peatreener Arsene Wenger lausus pärast häbistavat kaotust, et tema meeskond lihtsalt ei mänginud piisavalt hästi. «Me saime igalt poolt tappa, lõpus tegime juba ise nende elu lihtsamaks, tehes ebavajalikke vigu,» lausus prantslane.

«Ka vaimselt oli meil raske. Tegu oli katastroofiga. Aga ei ole hea pärast mängu liiga emotsionaalseks muutuda. Selle tulemuse taga on omad põhjused ning me peame neid pärast koondisepausi analüüsima,» jätkas Wenger.

Arsenali peatreeneri sõnul murdis mäng Liverpooliga meeskonna enesekindlust, kuid ta palub kõikidel asjaosalistel jätkuvalt uskuda. «Kui mõni inimene tunneb, et mina olen probleem, siis tema jaoks ma olengi probleem. Kuid tahame, et fännid oleks meiega isegi selliste kaotuste järel. Ainus asi, mida teha saame, on tulla siit välja ja mängida paremini.»

Neljandas voorus ootab Liverpooli ees taaskord kohtumine tippklubiga, kui 9. septembril minnakse võõral väljakul vastamisi Manchester Cityga.

Teises samaaegselt toimunud mängus leppisid Tottenham ja Burnley 1:1 viiki.

Inglismaa kõrgliiga tabel pärast 3. mänguvooru:

  1. Manchester United 9
  2. Liverpool 7
  3. Huddersfield Town 7
  4. Manchester City 7
  5. West Bromwich Albion 7
  6. Chelsea 6
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles