Fotod: Team Haanja näitas lauluväljakul konkurentidele kandasid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna lauluväljakul jätkuval Eesti suurimal koguperefestivalil Jumping Tallinn peeti maha ka rullsuusavõistlused, kus osutusid võidukaks meie murdmaamehed: 100 meetri distantsil triumfeeris Henri Roos ja suusakrossis Raido Ränkel.

Roos edestas sprindi põnevusheitluses Henri Kilpi, Dmitri Reinmetsa ja Taivo Kitsingut. Viimasel oli hea päev, kuivõrd ajakirjanike võistlusel edestas ta Taavi Libet ja Alo Lõokest. Sealjuures oli viimases lõpumeetriteni esi- ja finaalikohas kinni Libe, ent õnnetu kukkumine mängis kaardid ümber.

 

Kes saab treener Anti Saarepuule vastu? #teamhaanja #jumpingtallinn #skiing

A post shared by Merili Luuk (@merililuuk) on

Takistuste ületamisest koosnenud suusakrossis edastas Raido Ränkel Karel Tammjärve ning Henri Roosi. Kaasa lõi ka Team Haanja treener Anti Saarepuu, kes nentis aga, et tema enam tippsportlastele vastu ei saa. «Jään pigem oma liistude juurde,» sōnas ta.

Eesti parimaid murdmaasuusatajaid koondav Team Haanja treenib veel kaks nädalat Eestis ning 14. septembril sõidetakse esimesse lumelaagrisse

Reedel alanud Jumping Tallinnal on esindatud üle 40 spordiala ja 10 spordiorganisatsiooni. Samas toimuvad kõrgetasemelised ratsutamisvõistlusel kooli- ja takistussõidus ning mõõduvõtmised ka kaarikusõidus. Täna õhtul on kavas ka meeleolukas kostüümiratsutamise näidend.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles