UEFA president vabandas Meistrite liiga finaali kõrge piletihinna pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UEFA president Michel Platini.
UEFA president Michel Platini. Foto: SCANPIX

Euroopa Jalgpalliliidu (UEFA) president Michel Platini vabandas maikuus Londonis Wembley staadionil peetava Meistrite liiga finaali kõrge piletihinna pärast.

Platini sõnas, et tulevikus võib UEFA kaaluda odavamat piletikategooriat perekondade jaoks, lisaks lubas ta, et edaspidi konsulteeritakse enne piletihinna määramist fännigruppidega, vahendab The Guardian.

Tänavuse Meistrite liiga poolfinaali jõudsid Manchester United, Schalke 04, Madridi Real ja Barcelona. Finaal peetakse Wembleyl 28. mail.

Odavaimaid, 95-euroseid pileteid saavad osta vaid finaali jõudnud klubide ametlike fänniklubide liikmed. Tavamüügis on odavaimad piletid 175 eurot ehk 13 protsenti kallimad kui mullu Madridis peetud finaalil.

Järgmises hinnaklassis kerkisid piletihinnad koguni 16 protsenti 260 euro peale, kalleimad piletid maksavad 350 eurot. Paketipilet ühele täiskasvanule ja ühele lapsele maksab 400 eurot.

«See on viga, see pole hea,» kommenteeris Platini piletihindu. «Pole lihtne määrata Meistrite liiga finaali piletihindu.»

Platini sõnas, et kui võeti vastu otsus, et Meistrite liiga finaal mängitakse laupäeval, eeldas ta, et tänu sellele saavad inimesed kogu perekonnaga mängule tulla ning seetõttu tuleks ehk mõelda uue piletipaketi loomisele. «Võib-olla kunagi tulevikus teeme uue kategooria perekondadele, kus oleksid odavamad piletid. Igatahes pole praegune süsteem toiminud ja ma vabandan selle eest,» lausus Platini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles