Kolumbia rattur võitis teise üliraske etapi, Taaramäe tiimikaaslane kõrges mängus

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miguel Angel Lopez.
Miguel Angel Lopez. Foto: JOSE JORDAN/AFP

Hispaania velotuuri üliraske 15. etapi (129.4 km) võitis Kolumbia jalgrattur Miguel Angel Lopez (Astana), kes edestas Rein Taaramäe (Katjuša-Alpecin) venelasest meeskonnakaaslast Ilnur Zakarinit 36 sekundiga.

Kui esimesel kõrgeima kategooria tõusuetapil võidutses itaallane Vicenzo Nibali (Bahrain Merida) ja kolmandal poolakas Tomasz Marczynski (Lotto Soudal), siis kahel ülejäänul on võimu näidanud just Lopez.

Tuuri üldliider britt Chris Froome (Team Sky) ületas finišijoone viiendana, kaks kohta kõrgemal kui tema peamine konkurent Nibali. Üldarvestuses edestab Froome Nibalit ühe minuti ja ühe sekundiga, kolmandal positsioonil on Zakarin (+2.08).

Taaramäe lõpetas etapi teises sajas ning kaotas võitjale enam kui pool tundi, üldarvestuses on kaotust liidrile kogunenud kolm tundi, 42 minutit ja 11 sekundit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles