Manchester United nimetas Meistrite liiga koosseisu vigastatud mängija

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic Euroopa liiga võitu tähistamas.
Zlatan Ibrahimovic Euroopa liiga võitu tähistamas. Foto: JONATHAN NACKSTRAND/AFP

Manchester United nimetas kaks nädalat tagasi klubiga taasliitunud Zlatan Ibrahimovici Meistrite liigas mängiva meeskonna koosseisu.

Kurioosseks teeb asjaolu tõsiasi, et Rootsi ründetäht taastub endiselt eelmise hooaja lõpus saadud tõsisest põlvevigastusest. Punaste Kuradite (Unitedi hüüdnimi – toim) toetajate meeleheaks on möödunud hooajal 17 liigaväravat löönud rootslane ilmselt naasmas oodatust varem.

«Suure tõenäosusega ei mängi Ibrahimovic mitte üheski alagrupimängus. Kas meil on ruumi, et teda koosseisu nimetada? – Jah, on küll,» kommenteeris Unitedi peatreener Jose Mourinho rootslase kaasamist. «Loodetavasti saab ta meid aidata play-off-ringis, kuid sinna pääsemiseks peame alagrupis jõudma kahe parema hulka.»

Manchester United läheb järgmisel teisipäeval Meistrite liiga alagrupi esimeses mängus vastamisi Šveitsi meistri Baseliga. Samas alagrupis mängivad Moskva CSKA ja Lissaboni Benfica.

Mullu Inglismaa kõrgliigas 20 tabamust kirja saanud Londoni Chelsea ründaja Diego Costa meeskonna koosseisu ei nimetatud. Hispaanlane ei ole tänavusel hooajal valitseva meistri särki selga tõmmanud ning tõenäoliselt lahkub talvel klubist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles